Schuco AWS 75.SI+

Schuco AWS 75.SI+

Optimizirani standardni prozorski sustav Schüco AWS 75.SI+ (Super Insulation) za osnovnu dubinu od 75 mm dio je platforme sustava Schüco AWS i čini osnovu za niz primjena u energetski učinkovitim ovojnicama zgrada. Ovisno o arhitektonskim zahtjevima, visoko toplinski izolirani aluminijski sustav može se koristiti kao perforirani otvor, trakasti prozor, fasadni umetak ili u kombinaciji sa Schüco sustavima vrata.

Pošalji upit

Primjena
Optimizirani standardni prozorski aluminijski sustav Schüco AWS 75.SI+ (Super Insulation) za osnovnu dubinu od 75 mm dio je platforme sustava Schüco AWS i čini osnovu za niz primjena u energetski učinkovitim ovojnicama zgrada. Ovisno o arhitektonskim zahtjevima, visoko toplinski izolirani aluminijski sustav može se koristiti kao perforirani otvor, trakasti prozor, fasadni umetak ili u kombinaciji sa Schüco sustavima vrata.

Širok raspon profila dostupan je unutar platforme sustava, uključujući kutne stupove, strukturne stupove, simetrične i asimetrične stupove, kao i brojne varijante dizajna i dodatne mogućnosti kombiniranja, kao što su Schüco sustavi za zaštitu od sunca i ventilacijski sustavi.

Razvijen da bude usmjeren prema budućnosti, aluminijski sustav se temelji na principu Cradle-to-Cradle (C2C), što ga čini savršenim za planiranje održivih koncepata gradnje s građevinskim jedinicama koje su ispitane i ocijenjene na štetne tvari i svojstva recikliranja. Sirovine se pretvaraju u proizvode koji se na kraju životnog ciklusa mogu ponovno pretvoriti u visokokvalitetne sirovine s njihovom izvornom kvalitetom. Schüco AWS 75.SI+ je testiran od strane EPEA Hamburg i certificiran sa srebrnom oznakom u skladu s najnovijim C2C ​​standardom američkog Cradle to Cradle Innovation Institute.

Dimenzije i dizajn
Dimenzije: ugradbena dubina okvira 75mm

Izolacijska svojstva
Toplinska izolacija profila: Uf = 0,92 W/m2K

Boje
Svu aluminijsku stolariju moguće je dobiti u svim RAL bojama, špricanim bojama, te raznim imitacijama drva.

Održavanje
Održavanje je jednostavno i lako zbog izrazito glatkih površina i postojanosti materijala i boje.

Započnite svoj projekt s nama

Želite li saznati više o našim proizvodima i uslugama ili zatražiti ponudu? Kontaktirajte nas odmah! Naš stručni tim je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam u pronalaženju idealnog rješenja za vaše potrebe.

Kontaktiraj nas