POLITIKA KVALITETE I ZAŠTITE OKOLIŠA

 

PALK d.o.o. je dinamična tvrtka koja se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom alu i pvc stolarije. Tvrtka PALK osnovano je 1994. godine privatnim kapitalom. Sa sjedištem u Zagrebu, tvrtka nudi kompletnu uslugu izvođenja radova od izmjere stolarije do njene ugradnje te završne obrade na području cijele Hrvatske.

Već dva desetljeća tvrtka PALK radi kao izvođač za brojne investitore, ali i samostalno. Kao stabilna firma koja je kontinuirano aktivna na tržištu, radimo po sistemu „ključ u ruke“, pri čemu kontroliramo i obavljamo kompletan proces ugradnje stolarije na objektu.

Tvrtka zapošljava inženjere, kvalificirane bravare, staklare te montažere. Uz to, tvrtka PALK već dugi niz godina posluje sa stalnim kooperantima, kako bi osigurali kvalitetu izvedbe tokom cijelog procesa.

Želja nam je uvrstiti se među vodeće proizvođače pvc i alu stolarije u regiji, proširiti svoje poslovanje u zemlje EU te kvalitetom svojih proizvoda postići prepoznatljivost na svim tržištima prihvaćajući izazove građenja i najsloženijih objekata.

Koristeći održiva rješenja i pazeći na sigurnost na poslu, poslovnu etiku, kod svakog projekta odgovorno izvršavamo obaveze prema investitorima i klijentima.

Obzirom na rastuće zahtjeve tržišta i konkurenciju, tvrtka je ojačala svoju poziciju trajnim unapređenjem kvalitete svojih usluga, zadovoljstvom naših kupaca i vođenjem brige o zaštiti okoliša uz maksimalno poštivanje zakonskih i ostalih zahtjeva te uz trajno poboljšanje poslovanja.

Svaki nam je kupac iznimno važan i u svakom segmentu našeg poslovanja vodi se briga o njegovom zadovoljstvu dobivenim uslugama.

PALK d.o.o. neprestanim unapređivanjem znanja, obrazovanja i svojom strućnošću osigurava visokokvalitetno poslovanje i zadovoljstvo korisnika naših usluga.

Uspostavom sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša, naša tvrtka se opredijelila za:

– uključivanje upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša u razvojnu strategiju i ciljeve s rokovima i odgovornim osobama

– neprestano podizanje svijesti svih zaposlenih o mogućem utjecaju njihovih aktivnosti na kvalitetu i zaštitu okoliša putem odgovarajućih izobrazbi,

– rad u skladu sa zakonskim i ostalim propisima koji se odnose na zaštitu okoliša i na aspekte zaštite okoliša koji su u djelatnosti PALK d.o.o.

– provođenje mjera zaštite okoliša praćenjem, nadzorom i trajnim poboljšanjem svih procesa

– ulaganje u znanje i ljudske resurse i poboljšavanje unutarnje i vanjske komunikacije.

Direktor:

Rev.2, Zagreb, 01.07.2017. Nikola Pavasović